José Manuel Sanchis i Francisco Jesús Cogollos guanyen el II Concurs Nacional de Pasdoble Falles de Xàtiva

El Gran Teatre va acollir ahir un sensacional concert de la nostra banda simfònica amb els pasdobles fallers com a protagonistes. Aquest concert va ser el colofó del II Concurs Nacional de Pasdoble Falles de Xàtiva que organitza la Junta Local Fallera amb la nostra societat. Al concert es van interpretar les quatre composicions finalistes del concurs junt amb una selecció de pasdobles fallers tradicionals que van fer gaudir al públic assistent.

Pel que fa al concurs, el guanyador del premi del jurat i que a partir d’ara portarà el nom de la Fallera Major de Xàtiva, Andrea Torres i Martínez, va ser el pasdoble amb el lema “Xàtiva, Reina i Fallera” del compositor José Manuel Martínez i Sanchis. Aquesta peça va ser també la més votada pel públic assistent i, per tant, va ser el jurat expert qui va haver d’elegir també el segon guanyador, que portarà el nom de Nerea Serrano i Ramírez, Fallera Major Infantil de la ciutat. L’elegit va ser el pasdoble amb el lema “Xàtiva en Falles” del compositor Francisco Jesus Cogollos i Martinez.

Amb aquesta segona edició va consolidant-se aquesta important iniciativa de la Junta Local Fallera per a potenciar la música tradicional valenciana i de la qual estem encantats de formar part de manera activa. Esperem que aquest concurs no deixe de créixer en rellevància i prestigi en les pròximes edicions.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *