El primer equip s’assegura la classificació per a la promoció d’ascens

A falta de quatre jornades per a la conclusió del campionat, el CD Olímpic ha aconseguit l’objectiu fixat a principi de temporada. Amb el triomf davant la UD Rayo Ibense, l’equip que dirigeix Jero López ha aconseguit els punts necessaris per distanciar als seus rivals i així assegurar el seu bitllet per a les eliminatòries per l’ascens.

El primer equip del club lluitarà ara per amarrar el primer lloc de la classificació. Aconseguir el campionat té una importància majúscula, tenint en compte la possibilitat d’ascendir a Segona B disputant una sola eliminatòria i la segona oportunitat d’ascens amb dos eliminatòria més en cas de no haver sortit victoriós de la promoció de campions.

El quadre blanc gaudeix aquesta setmana de jornada de descans i afrontarà amb les piles carregades les tres últimes jornades de la lliga regular. El tram final del campionat serà molt exigent per als xativins. A la jornada 40, el Novelda rebrà l’actual líder del campionat, a la 41 l’Ontinyent visitarà la Murta, i el la jornada 42 l’Olímpic tancarà la lliga a un estadi històric com Castalia davant el CD Castelló.