Permanència assegurada per a l’Olímpic Femení

El CD Olímpic femení seguirà una temporada més a la Lliga Autonòmica després de certificar la seva permanència en l’última jornada del campionat. Amb un triomf a Vila-real dijous passat van tancar una temporada més complicada del que s’esperava en un principi.

La lluita i sacrifici de les xativins va tenir el seu reccompensa davant el Vila-real B. La capitana Betlem Tarazón va aconseguir batre Paula Antolí als 20 minuts i va posar el partit de cara per als interessos visitants. L’equip castellonenc, tot i no jugar-se res, va disputar un bon partit i va tenir prop un empat que no va arribar.

En aquest útlim partit de lliga, el tècnic Pedro J. Bisbal va alinear a Aurea, Laura Ferrero, Rebeca Pelegero, Rebeca Soler, Lidia, Andrea, Betlem, Paula, Eva, Blanca i Carmina. També van tenir minuts Mireia Montaner i Raquel Sánchez.