Esperant rival per a lluitar per l’ascens

 

Després d’aconseguir el primer objectiu de classificar-se per a la promoció d’ascens a Segona B i el segon d’aconseguir el campionat en el Grup VI de Tercera, l’Olímpic busca ara el tercer i definitiu objectiu d’aquesta temporada: l’ascens.

Una vega completada la primera fase de la competició, el conjunt blanc afronta ara la promoció de campions. En cas de superar la primera eliminatòria, l’Olímpic serà equip de Segona B i en cas contrari haurà una segona oportunitat de pujar, tot i que hauria de superar dues eliminatòries més.

La Ciutat del Futbol de Las Rozas, seu de la RFEF, albergarà demà a les 17: 30h aproximadament el sorteig de la promoció d’ascens a Segona Divisió B. L’Olímpic estarà al bombo amb la resta de campions de Tercera i podrà enfrontar-se a qualsevol d’ells. L’ordre d’extracció de les boles de determinar el factor camp.

El possibles rivals del CD Olímpic son: RC Deportivo de la Coruña B, Real Sporting de Gijón B, RS Gimnástica de Torrelavega, UE Olot, Club Atlético Malagueño, Real Betis Balompié B, Deportivo Alavés B, CD Atlético de Madrid B, CF Talavera de la Reina, SD Formentera, Las Palmas Atlético, CP Cacereño, Peña Sport FC, Gimnástica Segoviana CF, CD Calahorra, Real Zaragoza Deportivo Aragón y CF Lorca Deportiva.

El sorteig es podrà seguir en directe a través de rfef.es i de les xarxes socials del club.