L’Olímpic vol regnar a Talavera

El CD Olímpic afronta demà el partit de tornada de l’eliminatòria de campions de la Fase d’Ascens a Segona Divisió B. Els de Jero López afronten el segon duel davant el CF Talavera de la Reina amb un lleuger avantatge gràcies al 1-0 aconseguit en el partit d’anada.

El conjunt blanc ha realitzat hui l’última sessió d’entrenament per ultimar detalls i posteriorment ha dinat tota l’expedició a Xàtiva abans de posar rumb a terres manxegues. En aquesta ocasió, viatja fins a Talavera tota la plantilla per sumar esforços en busca de l’objectiu.

Per aconseguir l’ascens en aquesta primera oportunitat, l’Olímpic té molts resultats possibles. La victòria, l’empat o la derrota per un gol de diferència exceptuant  l’1 a 0, permetrà als de la Costera jugar a Segona B el proper curs. El triomf local 1-0 forza la pròrroga, de manera que el Talavera està obligat a marcar més d’un gol si vol capgirar l’eliminatòria.

Si l’Olímpic supera aquesta eliminatòria serà equip de la categoria de bronze. En cas contrari, els xativins tindran una segona oportunitat d’ascens, però hauria de superar dues eliminatòries més.