Pròxima parada: Salamanca

El CD Olímpic començarà aquesta segona oportunitat per ascendir que li atorga el seu campionat de lliga davant el Unionistas de Salamanca CF. Aquest jove equip fundat el 2013 va náixer per honrar la desapareguda UD Salmanca i, a poc a poc, comença a cobrir el buit futbolístic deixat a la ciutat a força d’ascensos.

El Unionistas ha acabat la lliga en la tercera posició del Grup VIII de Tercera Divisió i en la primera ronda es va imposar al Águilas en vèncer com a local per 1-0 i empatar a un en terres murcianes. L’equip salmantí disputa els seus partits com a local al recinte de Las Pistas del Helmántico, unes instal·lacions situades al costat del Estadio Helmántico.

El combinat castellà va aconseguir un total de 78 punts en la seva lliga amb un balanç de 22 victòries, 12 empats i només 4 derrotes, anotant 77 gols i encaixant 29.

Més de 600 km separen el Camp Murta de Las Pistas del Helmántico. Aquest trajecte ho haurà de fer en primer lloc l’expedició xativina per disputar l’anada, segurament, el diumenge 4 de juny a terres salmantines. El cap de setmana següent serà el partit de tornada a La Murta.

El Director Esportiu del CD Olímpic, Luis MIguel Garrido, ha comentat: “Es tracta d’un equip especial. És un club d’una gran ciutat que porta diversos anys aconseguint ascensos, prenent així el relleu futbolístic de l’antiga UD Salamanca.” Quant al desplaçament, Garrido l’ha valorat com relativament positiu, tenint en compte que hi havia viatges molts més llunyans.