El Écija serà el nostre últim rival

El sorteig de la tercera ronda de la Fase d’Ascens a Segona Divisió B ha aparellat al nostre CD Olímpic amb l’Écija Balompié. L’equip andalús va acabar la lliga en la tercera posició del seu grup i ha superat el Durango i al San Fernando a les eliminatòries anteriors.

En el Grup X de Tercera Divisió, l’Écija Balompié només va ser superat en la taula pel Real Betis B i pel Arcos CF. Un total de 71 punts va acumular l’equip que dirigeix Juan Carlos Gómez amb un balanç de 21 victòries, 8 empats i 9 derrotes. A nivell ofensiu, l’Écija va aconseguir anotar 69 punts amb Juan Delgado (15), Alberto Castro (14) i Ezquiel Lamarca (12) com a principals anotadors, mentre que va encaixar 39 gols en les 38 jornades de la seva lliga.

El seu estadi, el Municipal de Sant Pablo, s’ha convertit en un feu gairebé inexpugnable aquest curs. Els ecijanos han aconseguit 46 punts aquesta lliga, convertint-se en el millor local del seu grup. L’Olímpic visitarà aquest cap de setmana un bufó estadi amb capacitat per a 3.500 espectadors amb un terreny de joc de gespa natural amb unes dimensions de 102 X 68 metres.

Pel que fa a la ciutat, Écija és un municipi d’aproximadament 40.000 habitants a 85 quilòmetres de la capital de la seva província, Sevilla. És capital de la seva comarca, que porta el mateix nom, i es troba a la Vall del Genil al sol 50km de Còrdova. 570km separen el Camp Murta d’aquesta ciutat andalusa que albergarà el partit d’anada de l’eliminatòria final per l’ascens a Segona B.