Rifaterra s’incorpora a un cos tècnic que va prenent forma

Just abans de començar la pretemporada es confirma una de les noticies més esperades de cara al proper curs. L’etern capità de l’Olímpic, Eduardo Rifaterra, te un principi d’acord per a continuar una temporada més al club, en aquest cas com a membre del cos tècnic. L’ex-jugador blanc desenvoluparà la seua tasca com a segon entrenador substituint a Charly Matamoros, que deixa el club. 

D’altra banda, es confirmen importants renovacions en el cos tècnic que acompanyarà a Jero López esta temporada. Ángel Fernández seguirà creixent al club de la seua ciutat com a Preparador Físic, mentre que Rubén Estellés continuarà sent el responsable de l’entrenament especific dels porters. Com a Delegat d’Equip continuarà Antonio Peinado i renova també l’encarregada del material Vicen Solves.

Junt a Charly també deixa el club el psicòleg Juan Momparler, que no continuarà exercint la seua tasca al vestidor la propera temporada.

rifa segundo

angel pf

RUBEN PORTEROS

peinado deleg

VICEN UTI