Més continuitats per a la primera plantilla

El primer equip de l’Olímpic continua cresquent en nombre d’efectius amb els primers entrenaments de la pretemporada. A les renovacions ja confirmades, cal afegir ara a cuatre jugadors que també seguixen en la plantilla per contrat com son Jando, San Julián, Banegas i Iván.

En el cas de Jandro i ‘Sanju’, els seus contractes els vinculen al club també aquesta temporada i tornaran a ser homes clau a nivell ofensiu i defensiu respectivament. A més, aportaran una bona dosi d’experiència tan important en els moments clau.

D’altra banda, Victor Banegas va vore renovat el seu contracte automàticament durant la darrera temporada per superar el nombre de partits acordat i, malgrat que es trova recuperant-se d’una greu lesió, s’espera que aplegue a poder competir en els moments decisius del curs que ara comença.

Per últim, cal fer resenya també de la situació d’Iván Albert. El jove atacant de Carcaixent va estar la temporada passada cedit al Benigànim on va caure lesionat al tram final de lliga. Ara, en ple procés de recuperació després de ser operat del genoll, s’exercita al marge amb el club xativí per tornar al màxim i lluitar per fer-se un lloc en l’equip.

RENOV JANDRO

RENOV SANJU

RENOV BANE

RENOV IVAN