Velocitat de vertigen per a la banda dreta

Pas a pas, la direcció esportiva del club va trobant les peces que resten per a conformar un bloc envejable per a afrontar aquesta temporada. Poc a poc, el bloc va guanyant en ofensivitat i ara ho fa amb un jugador específic de banda dreta. A falta de rubricar el seu contracte, des del Muro aplega a La Murta el veloç i polivalent Juanjo Calvo.

Juan José Calvo Sanabria (6-5-1996) es un jove jugador natural de Benimarfull que pot jugar tant de lateral com d’extrem dret. Compta amb bona experiència en la categoria, ja que ha gaudit de molts minuts en dos temporades consecutives al Muro CF. Anteriorment, com a juvenil va formar part de l’equip de Huracán Valencia CF en Divisió d’Honor despres d’unes grans campanyes al juvenil de l’Ontinyent CF on va aplegar a debutar i a comptar amb cert protagonisme al primer equip en Segona Divisió B.

Aquesta aplegada dona alternatives a Jero López en una banda dreta cridada a ser una de les millors de la categoria.

FIXA JUANJO