Rivals del Grup III de Segona B per a començar la Copa

El proper 30 d’agost, La Murta tornarà a viure l’emoció de la Copa del Rei quasi cuatre anys despres d’un dels moments daurats de la història blanca com va ser l’eliminatòria davant el Real Madrid. 

El sorteig de les dos primeres rondes de la Copa celebrat hui a la seu de la RFEF ha donat forma al primer trajecte del camí en la competició per als equips modestos. Els campions de grup de tercera divisió i els millors clasificats de Segona B es mediràn en les rondes primeres el 30 d’agost i 6 de septembre respectivament.

En aquest sorteig, l’Olímpic ha eixit ben parat en quant a desplaçaments es referix. En primera ronda, el rival de l’equip xativí serà un vell conegut com la UE Olot. L’equip català, que competirà la propera temporada en Segona B, va ser campió del seu grup de Tercera i va aconseguir l’ascens davant el Sporting B en l’eliminatòria de campions. A més, no podem oblidar que fa dues temporada lliutà, com l’Olímpic, per la permanència en el Grup III de Segona B.

Este primer partit tindrà lloc a La Murta, per tant, l’equip xativí no tindrà que viatjar entre setmana en plena competición liguera.

En cas de superar esta ronda, el camp xativí podrà viure altra vesprada-nit màgica amb la visita del CD Alcoyano el 6 de septembre. Altre rival del Grup III de Segona B i, a més, amb l’especial atractiu de ser un rival històric de l’Olímpic i entrenat per un dels tècnics mès estimats a Xàtiva com Toni Aparicio.