Primera parada: El Palmar

Per fi, la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha fet public a la seua pàgina web el calendari de competició del Campionat Nacional de Lliga de Tercera Divisió Grup VI. Finalment, l’inici del torneig de la regularitat es retrasa fins a l’ultim cap de setmana d’agost.

El primer partit del CD Olímpic será el 26 ó 27 d’Agost davant el CF Borriol a El Palmar i una setmana més tard, els de Jero López s’estrenaran a La Murta davant el Recambios Colón, curiosament, un dels rivals de la pretemporada.

En quant a les jornades de descans, l’equip xativí no tindrà tregua competitiva fins a la penúltima jornada de cada volta. Per tant, la jornada de descans de la primera volta serà la 20, el 16-17 de desembre, i la segona volta serà la 41, el cap de setmana del 5-6 de maig.

Per completar el repàs, cal destacar el partit final de la lliga serà a un estadi amb bon record per al nostres com el La Magdalena de Novelda, camp on la temporada passada s’aconseguí el campionat de lliga.

El calendari complet a: http://www.ffcv.es/wp/competiciones/