La presentació es posposa fins al pròxim 8 d’agost

Des del CD Olímpic s’ha pres la dràstica decisió de traslladar de data la presentació de la primera plantilla prevista per a hui. L’acte se celebrarà el proper dimarts 8 d’agost abans de la disputa del Trofeu Fira d’Agost davant el Recambios Colon.

Diversos motius han portat el club a aquest canvi. Entre ells es trova la convocatòria d’un dels futbolistes per a la disputa del COTIF, els últims moviments produïts a la plantilla, i la impossibilitat de que diversos dels jugadors que es van a incorporar a la plantilla estiguin a Xàtiva abans de finals de la present setmana.

Davant d’aquesta situació, des del club demanem disculpes per haver de realitzar aquesta modificació a la vegada que els convidem a que acudisquen aquesta vesprada a La Murta per presenciar l’amistós davant el Villarreal C i dimarts que ve també per a la presentació i el Trofeu Fira d’ ‘Agost.