Tres fixatges per començar la consolidació

La plantilla del primer equip continua excasa d’efectius i el club no deixa de treballar per completar el grup el més prompte possible. En eixe sentit, la direcció esportiva del club ha tancat tres incorporación d’una tacada. Dos d’ells son jugadors que han convençut després d’unes setmanes a prova, mentre que l’altre es tracta d’un destacat reforç que va competir la darrera temporada a Gibraltar. 

Juan José Duco Branzelli es un dels homes que han convençut als tècnics en esta pretemporada. El migcampista argentí ha demostrat criteri, personalitat i molt de treball tant a nivell ofensiu com defensiu. A pesar de la seua joventut conta amb experiència sobrada en la categoria després del seu pas per Paterna, Buñol i Ribarroja.

L’altre home que ha fet valer la seua etapa a prova es Daniel Martínez Atienza. L’Olímpic será el seu primer equip com a senior després de completar la seua formació al Juvenil A, on va a plegar les últimes jornades de lliga després d’una bona temporada a les files del Huracán CF on va competir en la Divisió d’Honor Juvenil. El defensa andalús pot jugar tant de lateral esquerre com de central tal i com ha demostrat ja en aquesta pretemporada. A més, cal destacar que actualment es trova competint amb la Selecció Valenciana Sub-20 al COTIF.

Per últim, el fixatge més destacat d’este triplet es el de Yeray Patiño Blasco. Es tracta d’un complet migcampista natural d’Elx que ampliarà de manera exponencial les opcions del cos tècnic per a la medul·lar. Yeray aplega procedent del Lincoln Red Imps FC de Gibraltar, equip amb que va disputar la prèvia de la Champions League. La seua experiència en el futbol valencià i en la categoria es ampla, ja que ha jugat en La Nucia i en les categories inferiors del Elche CF, sent peça fonamental del seu filial diverses temporada i on va aplegar a debutar al primer equip en Segona A en la temporada 2011-12.

DUCO

DANI

YERAY