Carrascosa i Jorge Escoda foren les sorpreses de la #PresentacióCDO

El Camp Murta va albergar en la vesprada d’ahir l’última cita esportiva abans del muntatge dels espectacles de la Fira d’Agost, curiosament el Trofeu Fira d’Agost 2017 que va enfrontar a Olímpic i Recambios Colón. El club xativí aprofità també per fer la seua tradicional presentació abans d’un partit que acabà amb triomf local per 1-0 amb gol de Duco.

En l’acte de presentació van eixir un a un cadascun dels jugadors confirmats fins a la data i els mebres del cos tècnic. En ixe moment es van desvetllar les dues novetats reservades per a l’ocasió. La primer d’elles va ser la del fixatge del davanter Pablo Carrascosa amb el que, per fi, comença a predre forma l’avantguarda blanca. Es tracta d’un polivalent davanter de 30 anys que aplega provinent del Silla CF on va anotar 8 gols la darrera temporada. Compta amb sobrada experiència al nostre futbol on ha militat en equips com Recambios Colón, Paterna, Atlético Levante o Castellón.

L’altra novetat va ser al cos tècnic. Jorge Escoda va ser presentat com a nou entrenador de porters del primer equip per seguir creixent en una trajectoria que l’ha portat per clubs com Eldense, Alcoyano o Muro, així com a dirigir el Master d’Entrenadors de Porters d’ANEFF. Esta incorporació comporta una reestructuració al cos tècnic, ja que el fins ara responsable de la preparació específica dels porters, Rubén Estellés, pasa a ser ajudant tècnic per complementar el treball de Jero i Rifaterra al capdavant de l’equip.

CARRASCOSA

JORGE PUERTAJEFE