El davanter desitjat aplega desde Segona B

Dins de les últimes incorporacions necessàries per a completar la plantilla, urgía la figura d’un davanter referència per a acompanyar a Carrascosa en l’atac i per fi s’ha confirmat la seua arribada a La Murta. A més, es tracta d’un jugador molt contrastat i que ha estat jugant a Segona Divisió B les darreres temporades desfensant els interessos d’alguns dels millors clubs de la categoría. 

Antonio Trujillo Díaz (Calviá, 11/10/1987) es nou jugador del CD Olímpic, on aplega provinent del Real Jaen CF. Al club andalús ha militat una temporada y mitja a la categoria de bronze del futbol espanyol. UE Olot, UE Cornellà, Barakaldo CF, Ontinyent CF, CD Teruel y Reus Deportiu son altres dels clubs on ha militat este potent davanter que destaca per la seua movilitat i que compta també amb bones capacitats per al joc aeri.

El jugador mallorquí abandona la Segona Divisió B per a sumarse a l’ambiciós projecte xativí en Tercera Divisió i lluitar al màxim recuperar junts el futbol de bronze.

fichaje trujillo