Colau arriba cedit per seguir creixent a l’Olímpic

El treball de la Direcció Esportiva del CD Olímpic continua a un ritme frenètic en el dies previs a l’inici de la comeptició. En ixe sentit, les arribades seguixen i la plantilla amb al que conta Jero López es cada volta més competitiva.

El Levante UD i el CD Olimpic han arribat a un acord per a la cessió d’Alejandro Forner Fernández (Faura, 29/08/1996), conegut al mon futbolístic com “Colau”. El jugador, va completar la seua formació al Juvenil A del club granota, per a passar porteriorment a formar part de l’Atlètic Llevant UD en la temporada 15/16 a Segona Divisió B. La passada campanya va jugar en qualitat de cedit a la UD Socuéllamos, en el Grup II de la categoria de bronze, i en la UD Alzira a Tercera Divisió on va aplegar a disputar la promoció d’ascens.

Es tracta d’un migcampista amb clara vocació ofensiva que es desenvolupa a les mil meravelles a la banda esquerra. Velocitat i molta qualitat que es suma al projecte de l’Olímpic per a lluitar per tot esta temporada.CESIO COLAU