Més dinamita per a la davantera amb Javi Boix

Les incorporacions en esta setmana estan efoncades per a ampliar les opcions ofensives en l’equip i el triplet de fixatges el completa un altre davanter amb experiència en Segona B. 

Javier Boix García (València, 4-1-1994) aplega al CD Olímpic després de rescindir el seu contracte  amb el Atlético Saguntino, equip on va militar la darrera temporada. Es tracta d’un jugador format al Alboraya UD i va completar la seua formació amb el Huracán Valencia CF. Com a amateur va estar cedit la seua primera temporada al CD Utiel abans de guanyar protagonisme a la categoria de bronze al Huracán. El seu bon rendiment al equip roig-i-blanc li va valer per fitxar per la UE Cornellà després de la desaparició de l’equip de Torrent. A terres catalanes va completar la temporada i el curs passat va jugar amb el Saguntino més de 30 partits a Segona B.

L’aplegada de Boix permitix al cos tècnic de Jero López comptar amb un atac de garanties sense descartar que es puguen realitzar més incorporacions en les próximes setmanes.FICHAJE BOIX