Comencem a renaixer a El Palmar

La lliga al Grupo VI de Tercera Divisió arranca demà amb el nostre primer equip com a protagonista del partit inaugural. Els de Jero López comencen la lliga com a visitants a un dificil camp com El Palmar on s’enfrontaran a un CF Borriol que manté l’essència de les últimes temporades. 

L’equip xativí es desplaçarà demà a terres castellonenques amb tots els seus efectius disponibles a exepció del lesionats de llarga durada Moscardó, Banegas i Ivan. El que si estaran a disposició del cos tècnic son els ultims fixatges que, segons ha explicat Jero López en roda de premsa, tenen opcions inclús de jugar d’inici, ja que el seu estat de forma es òptim per a competir.

El CD Olímpic buscará començar la lliga amb una victoria que plene de moral un vestidor que aspira a tot i que tan sols tres dies després, el proper dimecres, afrontarà un dels primers grans reptes de la temporada amb l’eliminatòria de Copa del Rei davant la UE Olot a La Murta.