Abengózar es la cirereta de la parcel·la ofensiva

També des de Segona B aplega un altre reforç de nivell, en aquest cas, per a reforçar la zona d’atac. Tan sols ha tingut que baixar el port de l’Olleria per tornar a il·lusionar-se després de renoavr primer i rescindir després el contracte que l’unia a l’Ontinyent CF on va acoseguir l’ascens sent un dels homes clau.Alberto Abengózar (Alcázar de San Juan, 5-7-1989) es un complet davanter que compta amb una gran trajectòria a les esquenes després de vestir les samarretes del Gimnástico de Alcázar, Getafe B, Albacete B, Villarrobledo, Almansa, La Roda, Teruel y Ontinyent tant en Tercera com en Segona B. A més, va tindre minuts a Segona A amb el primer equip de l’Albacete en la temporada 2010-11 aplegant inclús a ser titular.

Aquest fixatge completa el trencclosques d’una plantilla que deu ser capaç que l’afició de La Murta torne a Somiar.

fichaje abengozar