Belda torna a La Murta per a apuntalar la rereguarda

El tancament del mercat de Segona Divisió B ha permès a l’Olímpic comptar amb jugadors de superior categoria per a sumar efectius i augmentar el nivell d’un bloc que vol aspirar a tot. Després de moltes temporades a la categoria de broze, Belda torna a la que fou sa casa per tractar d’ajudar a l’equip blanc en aquesta temporada.

Alejandro Belda Tortosa (Novelda, 31-1-1990) es un polivalent jugador de banda esquerra que pot jugar tant de lateral, d’extrem o fins i tot com a defensa central. Amb la potència física com a principal qualitat, Belda es un futbolista complet que multiplicará les opcions de Jero tant a nivell defensiu com ofensiu.

A les files de l’Olímpic ja va completar tres grans temporades a Segona B a les ordres de Toni Aparicio i Sandroni. A la ment dels xativins quedará per al record el seu gol a l’eliminatòria de Copa del Rei davant el Laudio, pas previ per als històrics partits davant el Real Madrid. La Hoya Lorca, Jumilla i Lealtad han sigut altres dels seus equips en Segona B i completen una trajectòria que, amb anterioritat, també apareixen equips importants de la Comunitat Valenciana com Benidorm, El Campello, Alicante B i Novelda.

FICHAJE BELDA