L’Olímpic estrena secció de futbol sala aquesta temporada

El proper cap de setmana comença la lliga de futbol sala del Grup II. En aquesta competició militarà el C.D. Olimpic de Xàtiva, que presenta una nova secció esportiva.

La base del nou equip xativí, amb alguna variació, la integren jugadors de Xàtiva i comarca que porten diversos anys competint a nivell amateur. El bloc de jugadors, dirigits pel MEEF Fran Sanchis, compten amb una àmplia experiència en tornejos de 24 hores d’estiu. Des dels seus inicis el 2013, han aconseguit destacats resultats, fins a 15 triomfs entre trofeus i campionats.

Aquest pas cap a la competició federada és un somni fet realitat per a la plantilla. També és motiu d’orgull per a la ciutat de Xàtiva, ja que torna a tenir un equip de futbol sala Federat. Tot això es deu a la bona gestió de la Junta Directiva del CD Olimpic, i especialment a la del seu president Javier Úbeda, en haver apostat per aquesta secció, i qui sap, en un futur formar una Acadèmia CDO Futsal.

La plantilla treballa des del 21 d’agost amb dos entrenaments per setmana amb captació de jugadors, sessions dinàmiques i lúdiques de la millora del condicionament físic, treballs d’aspecte tècnics i tàctics, treballs d’equip, etc.

Il·lusió en el projecte i compromís són les dues consignes clares de tots els integrants d’aquesta primera plantilla de l’Olímpic futbol sala. Es podrà guanyar o perdre en els partits, però l’important ha de ser, el com s’ha competit.

La lliga del Grup II la integren 13 equips. La primera jornada, el CD Olimpic viatja a Sollana, en la segona tindrà jornada de descans, a la tercera jugaran a Montesa, de manera que caldrà esperar fins a la quarta jornada, el 21 d’octubre, per poder veure de nou futbol sala federat a Xàtiva. L’escenari serà el pavelló ‘Francisco Ballester’ i s’espera comptar amb el suport d’un bon nombre d’aficionats per començar a créixer com a equip.