Complicat inici a la Copa Federació

El sorteig celebrat hui a la seu de la Reial Federació Espanyol de Futbol (RFEF) ha deparat a l’Olímpic un difícil rival per a la primera eliminatòria de la fase nacional de la Copa RFEF. El UCAM Múrcia CF del Grup VI de Segona B serà el primer obstacle dels xativins en aquest torneig.

El conjunt murcià afronta aquesta campanya amb la ment posada en el retorn a Segona Divisió A, categoria en la qual va competir el passat curs i que va estar molt a prop de mantenir. En aquest sentit, el primer tram d’aquesta temporada ha estat el correcte, ja que ocupen la tercera posició de la seva lliga a només un punt de l’actual líder, un vell conegut del CD Olímpic, el Écija Balompié.

Per als xativins l’eliminatòria és més que il·lusionant ja que, com va passar en la primera ronda de Copa del Rei, tindran l’oportunitat de mesurar el seu potencial davant un rival d’entitat que compta amb jugadors de la talla de David López, Jony Ñíguez, Germán Parreño o Kitoko. A més, el quadre de Jero López visitarà un estadi històric com La Condomina.

Aquesta primera eliminatòria arrencarà a La Murta el proper 30 de novembre i es completarà 15 dies més tard, el 14 de desembre, al feu del conjunt universitari.