Comunicat oficial: L’Olímpic comença una reestructuració interna

El CD Olímpic ha començat a adaptar-se a la seua actual situació i això comporta variacions en el si de l’entitat. La primera d’elles és la sortida del club del Director Esportiu Luis Miguel Garrido Santos. La junta directiva ha pres aquesta decisió davant la tessitura econòmica per la qual transcorre l’entitat i amb l’intenció d’alleugerir la càrrega salarial de cara als mesos vinents.

Aquesta mesura és especialment dura ja que, a nivell esportiu, el rendiment de ‘Garri’ ha estat notable. Després d’una difícil temporada a Segona B, l’ex-futbolista val·lisoletà va conformar el passat curs un planter de campanetes que va realitzar una històrica temporada al Grup VI de Tercera Divisió amb una impressionant ratxa d’imbatibilitat i acariciant l’ascens amb la punta dels dits. A això cal afegir la gran tasca realitzada aquesta temporada. Com va demostrar en la seva etapa de jugador, va tirar de casta per sobreposar-se a tots els inconvenients sorgits i conformar finalment un bloc de garanties que es troba lluitant pels primers llocs, per tant, complint l’objectiu marcat.

Des del CD Olímpic agraïm la gran feina i l’esforç realitzat per Garrido durant els més de dos anys que ha estat al capdavant de la nostra Direcció Esportiva i li desitgem la millor de les sorts tant a nivell professional com personal.