Comunicat oficial: Tobías causa baixa a l’Olímpic.

Després de la seua pèrdua de protagonisme en les últimes jornades, el CD Olímpic ha optat per prescindir dels serveis de Tobías Pla. Així, una vegada es tramite la baixa federativa, el migcampista ofensiu podrà enrolar-se en una nova destinació per seguir competint aquesta temporada.

Tobías va arribar a La Murta el passat estiu procedent del Paterna CF i amb l’aval de la seva àmplia experiència en la categoria. Durant la pretemporada va començar a donar detalls de qualitat i va començar la temporada comptant amb minuts que han anat decreixent amb el pas de les jornades fins quedar-se fora de les últimes convocatòries.

Des del CD Olímpic agraïm la seva entrega durant aquests mesos i desitgem que tinga molta sort en els propers reptes que emprenga.