Inici de la primera fase de subscripció d’accions

Xàtiva, 10 de gener de 2018

El CD Olímpic de Xàtiva informa de l’inici de la primera fase de subscripció d’accions per a la conversió en Societat Anònima Esportiva.

Tots els socis figurants en el cens oficial a data de 28 de novembre podran exercir el seu dret de subscripció preferent que així els atorga la llei de les Societats Anònimes Esportives durant un període de 30 dies que hui té el seu inici.

Per a exercir aquest dret hauran d’arreplegar el butlletí de subscripció a les oficines del club (Av. de la Murta S/N – Xàtiva) o descarregar-ho a través de la pàgina web oficial (www.olimpicdexativa.com) i efectuar l’ingrés corresponent en els comptes bancaris habilitats per a tal efecte.

A més, aquells socis que hagen facilitat al club el seu correu electrònic en el formulari d’inscripció d’abonat de la temporada 2017-18 rebran també la informació per aquesta via.

 

boletin suscripcion acciones fisicas_editable

 

boletin suscripcion acciones juridicas_editable