Dawid Kedra i Matías es sumen a la familia olimpista

El CD Olímpic està realitzant una reestructuració de plantilla aprofitant el tram final del mercat de fitxatges per a tractar de seguir lluitant pels llocs de privilegi. En ixe sentit, dos jugadors s’incorporen per a aportar competitivitat a la primera plantilla.

El primer d’ells és Dawid Kedra, un porter polac sub-23 que aplega a La Murta cedit pel RKS Lechia Tomaszów Mazowiecki. Amb 1,88 m d’alçada es tracta d’un arquer imponent que es troba en plena projecció.

D’altra banda, es reforça també la parcel·la defensiva amb l’aplegada de Matías No. Es tracta d’un jove defensa central i migcampista defensiu format a les categories inferiors de la UD Las Palmas que ha militat també al Villa de Santa Brígida, Buñol i Linares Deportivo.

Aquestes incorporacions contraresten les eixides de Sergi Montoliu i Javi Boix. El migcampista de Betxí ix del club a la recerca de minuts al filial del CD Castellón, mentre que Javi Boix torna al Atlético Saguntino finalitzant així la seua etapa de cessió. Des del CD Olímpic se’ls agraïx la seua entrega i professionalitat en els mesos que han estat a l’entitat.