En marxa la tercera fase de la conversió en SAD

El CD Olímpic de Xàtiva informa de l’inici del de la tercera fase de subscripció d’accions per a la conversió en Societat Anònima Esportiva.

En aquesta fase podran adquirir accions totes les persones físiques o jurídiques que estiguen interessades segons l’establit en la llei de les Societats Anònimes Esportives encara que no siguen del club fins a completar el capital social màxim fixat.

El termini tindrà una durada de 30 dies hàbils i va començar el passat dilluns 30 d’abril.

Per a poder subscriure accions hauran d’arreplegar el butlletí corresponent en les oficines del club (Av. de la Murta S/N – Xàtiva) o descarregar-ho a través de la pàgina web oficial (www.olimpicdexativa.com) i efectuar l’ingrés pertinent en el conter bancari habilitat en CAIXA POPULAR.

 

BUTLLETÍ PERSONES FÍSIQUES 

BUTLLETÍ PERSONES JURÍDIQUES